Ho hem aconseguit!

Volem donar les gràcies a les més de 200 persones que, amb petites aportacions, han fet possible que la Biciescola del BACC tingui un futur i que puguem continuar ensenyant els adults a anar amb bicicleta.


Han estat més de 95 les persones que han participat fent microdonacions per al projecte; ja que a part de la campanya a Verkami hem organitzat un sorteig durant la setmana de la bici i i hem sumat al marcador aquestes aportacions.

Més de 10 comerços i empreses locals que treballen a favor de la cultura de la bici a Barcelona i a Catalunya també han volgut posar el seu granet de sorra per a que més persones coneguin la bicicleta.

Estem molt agraïts a tothom perquè la Biciescola tindrà un futur! Ara toca seguir treballant per la bicicleta i perquè més homes i dones adultes tinguin accés a ella.

  • Al BACC treballem per recuperar la cultura de la bicicleta a Catalunya, ja sigui per l’oci, la mobilitat o l’esport. Un dels nostres projectes sorprenentment més innovadors és la Biciescola. Durant 10 anys, hem ensenyat a anar amb bicicleta a més de 5.000 persones, 85% dones, d’uns 45 anys de mitjana, tot i que hem tingut dones de totes les edats, des dels 18 a 81 anys.
  • QUÈ FAREM AMB LES VOSTRES APORTACIONS?

Amb aquests diners, podrem llogar les bicicletes, que inclou el magatzem i manteniment de les mateixes, que utilitzaran els alumnes aquest estiu i tardor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s