Testimonis

En aquesta pàgina publiquem els relats i testimonis que recollim al grup del facebook del Moviment Enlaira’t, al facebook de la Biciescola‘ o que ens envieu!

 

 

 

L’alumna del curs de divendres del passat novembre, M. Teresa Hortensi, està encantada amb els monitors de la Biciescola’! Els vol donar les gràcies a la seva particular manera.Et donem a tu les gràcies també, M. Teresa, per la teva positivitat i el teu optismisme davant el repte de pujar a la bicicleta!

Agraïments enviats per M. Teresa Hortensi

Tengo 41 años y he aprendido este mes de junio, nunca tuve bici de pequeño. Como tú, me daba vergüenza ponerme en solitario a aprender en bici y darme trompadas, porque siempre he sido muy torpe para todo. Pero con esta gente del BACC, en la primera clase ya me mantenía en equilibrio aunque, claro, eso era al final y después de dos horas de prueba y prueba y prueba y sin pedalear… pero con el monitor, que te va guiando, y poniendo empuje y quitándose el miedo al ridículo, porque estás en grupo en un lugar bastante tranquilo, al final salió, y las siguientes clases ya vas mejorando. Ahora tengo mi propia bici y ya voy con mis hijos a pasear. Así que de miedo nada, al contrario, aquí la clave es ser constante y darle caña en cada clase hasta que te sostengas, luego lo demás viene solo. (Dimecres 5 d’octubre 2011, mur del Facebook de la Bici escola’)

Félix

M’ha encantat el curs, especialment el nostre excel·lent monitor, l’Edu. Moltes persones vam arribar amb por i molts dubtes al tractar de fer d’adults allò que se suposa que hauríem d’haver fet sent nens. És per aquest motiu que és de vital importància que siguin professors com l’Edu els que es dediquin a ensenyar-nos. Moltes gràcies!”

Elizabeth

Continueu amb aquests cursets. Ho feu molt bé i ajudeu a engrescar-nos a alguns i a algunes que, quan vèiem passar una bici, ens semblava  que no tenia res a veure amb nosaltres. Ara ja la mirada és més amable i fins i tot ens venen ganes de provar-la.”

Mª José

“Reconec que el mètode està molt bé. No he tingut cap mena de por encara que he tingut algun ensurt, com es normal.”

Mª Teresa

És un mètode molt senzill que permet aprendre sola sense passar vergonya. La veritat és que estava molt acomplexada pel fet de no saber anar en bici.  He passat molts “papelones” i m’he perdut moltes coses per no saber-ne.  La gent no ho compren. Se sorprenen quan dius que no en saps. Es pensen que TOTHOM en  sap i no es així, però ara trobo que és el que hauria de ser.”

Leonor

Quan era joveneta ni les meves amigues ni jo teníem bici. Era tot un repte per mi el fet d’aprendre i ha estat una gran satisfacció haver-ho  aconseguit.”

Manuela

“De petita, quan vaig començar a aprendre vaig tenir un ensurt potent i van passar els anys, molts, molts anys i fins ara. Ara espero apuntar-me al setembre al 2n nivell, i si féssiu un tercer també!

Lola

“De petita mai vaig tenir la possibilitat de tenir una bicicleta, i de gran, com que no  sabia fer-la servir, no m’ho vaig plantejar mai. La veritat és que ha estat una experiència meravellosa i estic encantada d’haver-la pogut realitzar. La monitora és una passada. Gràcies Laia, guapa, per haver-me ajudat a fer realitat un dels meus somnis.”

Aurora

“Van intentar ensenyar-me moltes vegades per suposo que o no era el moment o jo no volia, perquè ara que m’he apuntat ha sigut un plaer i força més fàcil del que em pensava. És un bon mètode, són uns bons monitors i fan una molt bona feina!!

Sandra

“M’ha encantat el curs. M’ho he passat genial. Hem tingut un grup de gent súper positiva i molt maca, i el professor m’ha encantat. La veritat és que esperava una classe més seriosa amb un professor més seriós, però ha estat la “bomba”!! És molt agradable, molt pedagògic, molt motivador, molt positiu i molt divertit. Un bon professor ¡Felicitats!”

Adoración

“Principalment no havia aprés per por, ja  que de petita no em van ensenyar i van anar  passant  els  anys  i mai vaig tenir l’oportunitat. Pera mi ha estat una  experiència meravellosa el aprendre a anar en bicicleta a la meva edat, amb un  gran ambient per part dels  meus companys i monitors.”

Gleydin

Yo hice dos cursillos, no tenía ni idea cuando empece, ahora tengo 2 bicis, por cierto por la bici he dejado de fumar desde el 14-2-2010 (12/09/2011, mur fb bici escola’)
Jorge Quintana sala

Ei!! Jo m’he BICIAT!! jajajaja!! Des de que vaig fer el curs de circulació amb vosaltres vaig a tot arreu amb la bici i cada mati faig la façana marítima de Barcelona, molt, molt guapa!!…(8/09/2011, mur del fb. de la Bici escola’)

Marta Caro

La sensació de la fresca sobre el meu rostre, el flaire de la gespa encara mullada, l’olor d’algunes flors, els colors cambiants de la mar i els núvols, quan a primera hora vaig amb la bici, EM FAN DISFRUTAR MOLT!! (8/09/2011, grup fb. Moviment Enlaira’t)

Marta Carol

5 pensaments sobre “Testimonis

  1. yo tengo ahora 61 años y hace tres aprendi a ir en bici, me paso igual que muchas, al principio me costo pero la constancia es el todo….Ahora casi todas las mañanas salgo con mi marido y hacemos de 20 a 25 km. todos los dias estoy encantada. Cuantos años me he perdido.

    Mª Jose

    • Éste es un buen ejemplo de “querer es poder”. ¡Felicidades Mª José! Gran mensaje para tod@s aquell@s adultos que aún no han dado el paso.

  2. Vaig fer el curs d’iniciació de setembre i, tot i que vaig ser de les que em va costar més, vaig acabar molt contenta. Ara cada setmana intento llogar una bici i anar apracticar pel circuit fins que em vegi amb cor de circular per la ciutat, que imagino que serà aviat. Gràcies per fer fàcil una asssignatura pendent que pensàvem que no aprovaríem mai. Monitors…sou els millors!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s